Bedrijven- en Instellingendag

Zoals de geschiedenis van Stichting Jurist in Bedrijf leert, vindt de Bedrijven- en Instellingendag plaats op kasteel Vaeshartelt. Door de coronamaatrdegelen ligt dat dit jaar helaas niet binnen de mogelijkheden. Daarom zal er op 17 maart 2021 een online Bedrijven- en Instellingendag plaatsvinden. Deze dag zal zoals gewoonlijk in het teken staan van de kennismaking tussen de Maastrichtse rechtenstudent en diverse advocatenkantoren, overheidsinstanties en het bedrijfsleven.

Door middel van meerdere online interactieve workshops en een ruim opgezette online banenmarkt kan de student zien wat de diverse instanties te bieden hebben en krijgt hij meer inzicht in de stage- en/of beroepsmogelijkheden. Dit vormt dé manier om je perspectief te verbreden en kennis te maken met professionals die je doorgaans niet spreekt of ontmoet.

 

Recruitmentdiner

Aansluitend op de Bedrijven- en Instellingendag organiseert Stichting Jurist in Bedrijf normaliter een Recruitmentdiner in het fantastische Chateau Neercanne. Op basis van ingestuurde cv’s maken deelnemende kantoren een selectie uit de aangemelde studenten. Voor de studenten die uitgenodigd worden is dit een bijzondere mogelijkheid om op informele wijze in een sfeervolle omgeving een kantoor beter te leren kennen. Een unieke kans voor de student! Mochten de coronamaatrdegelen het tegen die tijd weer toelaten, wordt deze traditie uiteraard voortgezet! Vanzelfsprekend wordt er voor vervoer gezorgd vanuit het station richting Chateau Neercanne. Het Recruitmentdiner wordt traditioneel, wederom wanneer dit mogelijk is volgens de coronamaatregelen, afgesloten met een borrel in het centrum van Maastricht.

Voeg je CV toe bij je aanmelding voor de Bedrijven- en Instellingendag om in aanmerking te komen voor het recruitmentdiner.

Adres:

Postbus 616, 6200 MD Maastricht

Tel:

043-3883106

Maandag-Vrijdag, 10:00 – 12:00

Mail:

jib@maastrichtuniversity.nl

24/7 Bereikbaar

Rabobank:

NL10 RABO 0171 7737 80

IBAN

Volg ons op social media!

InstagramLinkedin
© Jurist in Bedrijf 2018.