Bedrijven- en Instellingendag

Zoals de geschiedenis van Stichting Jurist in Bedrijf leert, vindt de Bedrijven- en Instellingendag plaats op kasteel Vaeshartelt. Dit jaar zal onze Bedrijven- en Instellingendag plaatsvinden op 15 maart 2023. Deze dag zal zoals gewoonlijk in het teken staan van de kennismaking tussen de Maastrichtse rechtenstudent en diverse advocatenkantoren, overheidsinstanties en het bedrijfsleven.

Door middel van meerdere interactieve workshops en een banenmarkt kan de student zien wat de diverse deelnemende instanties te bieden hebben en krijgt hij/zij meer inzicht in de stage- en/of beroepsmogelijkheden. Deze dag is daarom dé manier om je perspectief te verbreden en kennis te maken met professionals die je doorgaans niet spreekt of ontmoet.

Recruitmentdiner

Dit jaar organiseren wij ook weer  aansluitend aan de Bedrijven- en Instellingendag het Recruitmentdiner in het fantastische Chateau Neercanne organiseren. Als je aangeeft op het inschrijfformulier dat je ook deel wilt nemen aan de selectie voor het Recruitmentdiner, zullen wij jouw cv verstrekken aan desbetreffende kantoren. Deelnemende kantoren selecteren op basis van deze cv’s welke studenten deel mogen nemen aan het Recruitmentdiner. Vergeet dus niet je cv te uploaden bij je aanmelding!

Voor de studenten die uitgenodigd worden is dit een bijzondere mogelijkheid om op informele wijze in een sfeervolle omgeving een kantoor beter te leren kennen. Een unieke kans voor de student! Vanzelfsprekend wordt er voor vervoer gezorgd naar Chateau Neercanne. Het Recruitmentdiner wordt traditioneel afgesloten met een borrel in het centrum van Maastricht.

De uiterlijke deadline om je aan te melden voor het recruitmendiner is 7 maart om 23:59u. De uiterlijke deadline om je aan te melden voor de Bedrijven- en Instelligendag is 12 maart om 23:59u.

Adres:

Postbus 616, 6200 MD Maastricht

Tel:

043-3883106

Maandag-Vrijdag, 10:00 – 12:00

Mail:

jib@maastrichtuniversity.nl

24/7 Bereikbaar

Rabobank:

NL10 RABO 0171 7737 80

IBAN

Volg ons op social media!

InstagramLinkedin
© Jurist in Bedrijf 2018.