Aanmelden Bedrijven- en Instellingendag

Inschrijven Bedrijven- en Instellingendag 13 maart 2024

Dit jaar organiseren wij weer een Bedrijven- en Instellingendag! Deze dag zal zoals voorgaande edities plaatsvinden in het prestigieuze kasteel Vaeshartelt. Tijdens deze dag zullen er verschillende workshops gegeven worden door vooraanstaande advocatenkantoren. Daarnaast is er een banenmarkt, waarbij studenten de mogelijkheid hebben om kort kennis te maken met alle aanwezige bedrijven en instellingen. Om er voor te zorgen dat studenten zoveel mogelijk workshops kunnen bijwonen van de kantoren van hun interesse, is het van belang dat je bij je inschrijving je voorkeur opgeeft van de deelnemende instanties. Op basis van de doorgegeven voorkeuren worden de studenten over de workshops verdeeld. Wil je meer informatie over de deelnemende kantoren, kijk dan op de pagina Bedrijven en Instellingen. De Bedrijven- en Instellingendag zal van start gaan om 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur.

Aansluitend op de Bedrijven- en Instellingendag organiseert Jurist in Bedrijf een Recruitmentdiner bij het fantastische Chateau Neercanne. Deelnemende kantoren zullen op basis van ingestuurde cv’s studenten selecteren welke zij graag beter willen leren kennen tijdens het diner. Wil je kans maken om deel te nemen aan het Recruitmentdiner vergeet dan niet om je cv toe te voegen bij je aanmelding! Als je aangeeft op het inschrijfformulier dat je deel wilt nemen aan de selectie voor het Recruitmentdiner, zullen wij jouw cv dus verstrekken aan de desbetreffende kantoren. Uiterlijk de week voor de Bedrijven- en Instellingendag zul je telefonisch geïnformeerd worden of je wel of niet deel mag nemen aan het Recruitmentdiner. 

Tevens zal de Carrièrebus weer aanwezig zijn op de Bedrijven- en Instellingendag. De Carrièrebus geeft gratis carrièreadvies aan studenten. Ook zal de Carrièrebus een online cv check houden. Houd onze social media in de gaten voor meer informatie!

De eigen bijdrage voor deze dag bedraagt €10,-

LET OP: Meld je 48 uur van tevoren af indien je verhinderd bent; doe je dit niet zijn wij genoodzaakt 10 euro aan extra kosten in rekening te brengen.

Adres:

Postbus 616, 6200 MD Maastricht

Tel:

043-3883106

Maandag-Vrijdag, 10:00 – 12:00

Mail:

jib@maastrichtuniversity.nl

24/7 Bereikbaar

Rabobank:

NL10 RABO 0171 7737 80

IBAN

Volg ons op social media!

InstagramLinkedin
© Jurist in Bedrijf 2018.