Aanmelden Bedrijven- en Instellingendag

Inschrijven Bedrijven- en Instellingendag 17 maart 2021

Op de Bedrijven- en Instellingendag kun je als student vier workshops (twee in de ochtend, twee in de middag) van verschillende kantoren kunnen bijwonen. In de lunchpauze zal er een ‘speeddate’ plaatsvinden, waarbij je in korte tijd met alle kantoren kennis kunt maken. Om ervoor te zorgen dat studenten zoveel mogelijk de workshops kunnen bijwonen van de kantoren van hun interesse, is het van belang dat je bij je inschrijving 4 voorkeuren kiest uit onderstaande deelnemende instanties. Op basis van de doorgegeven voorkeuren worden de studenten over de workshops verdeeld. Wil je meer informatie over de kantoren, kijk dan op de pagina Bedrijven en Instellingen.

Aansluitend op de Bedrijven- en Instellingendag organiseert Stichting Jurist in Bedrijf een Recruitmentdiner in het fantastische Chateau Neercanne. Op basis van ingestuurde cv’s maken deelnemende kantoren een selectie uit de aangemelde studenten. Indien je wilt deelnemen aan het Recruitmentdiner voeg je CV dan toe bij je inschrijving

De eigen bijdrage voor deelname aan de Bedrijven- en Instellingendag bedraagt € 5,- per student. (Rabobank, IBAN NL10RABO0171773780)

Na je inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin nadere informatie over de Bedrijven- en Instellingendag, de betalingsgegevens en het Recruitmentdiner.

LET OP: Je inschrijving voor de Bedrijven- en Instellingendag is pas voltooid na betaling van je eigen bijdrage! Meld je 48 uur van tevoren af indien je verhinderd bent; doe je dit niet zijn wij genoodzaakt 10 euro aan extra kosten in rekening te brengen.

Adres:

Postbus 616, 6200 MD Maastricht

Tel:

043-3883106

Maandag-Vrijdag, 10:00 – 12:00

Mail:

jib@maastrichtuniversity.nl

24/7 Bereikbaar

Rabobank:

NL10 RABO 0171 7737 80

IBAN

Volg ons op social media!

InstagramLinkedin
© Jurist in Bedrijf 2018.