Aanmelden Bedrijven- en Instellingendag

Inschrijven Bedrijven- en Instellingendag 16 maart 2022

Met oog op de huidige versoepelingen omtrent het coronavirus hebben wij er vertrouwen in dat wij aankomend jaar weer een fysieke Bedrijven- en Instellingendag kunnen organiseren! Deze dag zal zoals voorgaande jaren plaatsvinden in het prestigieuze kasteel Vaeshartelt. Tijdens deze dag zullen er verschillende workshops gegeven worden door vooraanstaande advocatenkantoren. Daarnaast is er een banenmarkt, waarbij studenten de mogelijkheid hebben om kort kennis te maken met alle aanwezige bedrijven en instellingen. Om er voor te zorgen dat studenten zoveel mogelijk workshops kunnen bijwonen van de kantoren van hun interesse, is het van belang dat je bij je inschrijving je voorkeur opgeeft van de deelnemende instanties. Op basis van de doorgegeven voorkeuren worden de studenten over de workshops verdeeld. Wil je meer informatie over de deelnemende kantoren, kijk dan op de pagina Bedrijven en Instellingen. De Bedrijven- en Instellingendag zal van start gaan om 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur.

Aansluitend op de Bedrijven- en Instellingendag organiseert Jurist in Bedrijf een recruitmentdiner bij het fantastische Chateau Neercanne. Om deel te nemen aan dit diner wordt de student gevraagd om zijn/haar cv aan te leveren. Op basis van de ingestuurde cv’s maken deelnemende kantoren een selectie studenten welke zij graag beter willen leren kennen tijdens het diner. Indien je wilt deelnemen aan het recruitmentdiner voeg dan je CV toe bij je inschrijving!

Tevens zal de Carrièrebus weer aanwezig zijn op de Bedrijven- en Instellingendag. De Carrièrebus geeft gratis carrièreadvies aan studenten. Ook zal de Carrièrebus begin februari aanwezig zijn op de faculteit der Rechtsgeleerdheid voor een cv check!

Binnenkort zullen de inschrijvingen openen, houd onze website en socials dus goed in de gaten voor meer informatie! Na je inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin nadere informatie over de Bedrijven- en Instellingendag. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 12 maart!

LET OP: Meld je 48 uur van tevoren af indien je verhinderd bent; doe je dit niet zijn wij genoodzaakt 5 euro aan extra kosten in rekening te brengen.

Adres:

Postbus 616, 6200 MD Maastricht

Tel:

043-3883106

Maandag-Vrijdag, 10:00 – 12:00

Vanwege de huidige coronamaatregelen is ons kantoor gesloten en zijn wij helaas niet telefonisch bereikbaar. 

Mail:

jib@maastrichtuniversity.nl

24/7 Bereikbaar

Rabobank:

NL10 RABO 0171 7737 80

IBAN

Volg ons op social media!

InstagramLinkedin
© Jurist in Bedrijf 2018.