Aanmelden Bedrijven- en Instellingendag

Inschrijven Bedrijven- en Instellingendag 17 maart 2021

Vanwege het coronavirus zal de Bedrijven- en Instellingendag dit jaar op een digitale manier plaatsvinden. Op deze digitale versie van de Bedrijven- en Instellingendag kun je als student twee workshops van verschillende kantoren bijwonen. Tevens zal er een online banenmarkt plaatsvinden waarbij studenten in korte tijd met kantoren kennis kunnen maken. Om er voor te zorgen dat studenten zoveel mogelijk workshops kunnen bijwonen van de kantoren van hun interesse, is het van belang dat je bij je inschrijving 3 voorkeuren kiest uit onderstaande deelnemende instanties. Op basis van de doorgegeven voorkeuren worden de studenten over de workshops verdeeld. Wil je meer informatie over de kantoren, kijk dan op de pagina Bedrijven en Instellingen. De online Bedrijven- en Instellingendag zal van start gaan om 13:00 uur en op zijn einde lopen rond 17:00 uur.

Aansluitend op de online Bedrijven- en Instellingendag organiseert Jurist in Bedrijf een recruitmentdiner bij het fantastische Chateau Neercanne (voor zover dit op 17 maart mogelijk is met betrekking tot de coronamaatregelen). Op basis van de ingestuurde cv’s maken deelnemende kantoren een selectie uit de aangemelde studenten. Indien je wilt deelnemen aan het recruitmentdiner voeg dan je CV toe bij je inschrijving.

Tevens zal de Carrièrebus aanwezig zijn op de online Bedrijven- en Instellingendag. De Carrièrebus is een gratis service voor studenten die carrièreadvies geven. Nog een reden om je CV te uploaden!

Na je inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging met daarin nadere informatie over de Bedrijven- en Instellingendag. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 13 maart!

LET OP: Meld je 48 uur van tevoren af indien je verhinderd bent; doe je dit niet zijn wij genoodzaakt 5 euro aan extra kosten in rekening te brengen.

Adres:

Postbus 616, 6200 MD Maastricht

Tel:

043-3883106

Maandag-Vrijdag, 10:00 – 12:00

Mail:

jib@maastrichtuniversity.nl

24/7 Bereikbaar

Rabobank:

NL10 RABO 0171 7737 80

IBAN

Volg ons op social media!

InstagramLinkedin
© Jurist in Bedrijf 2018.